Ga naar de inhoud

De brouwers op het festival

Voor elke editie van het Kerst- en Winterbieren Festival  worden door de Brouwerscommissie 14 brouwers uitgenodigd. De commissie zorgt er voor dat er elke editie een mix van brouwers; brouwers die al een keer deelgenomen hebben aan het festival en dus bekend zijn bij de vaste bezoekers en brouwers die nog nooit hebben deelgenomen aan het festival en voor de vaste bezoekers dus onbekend kunnen zijn.

Aanmelden als brouwer

Wilt u als brouwer deelnemen aan een editie van het Kerst- en Winterbieren festival dan kunt u het aanmeldingsformulier onder aan deze pagina invullen.

 

Zoals de naam van ons festival doet vermoeden ligt de nadruk van de bieren in de categorie kerst-, en winterbieren. Om de ware identiteit van ons festival niet te verliezen hebben wij een grens van maximaal 6 mee te brengen bieren ingesteld, waarvan er maximaal twee buiten deze categorie mogen vallen.

 

Hou er wel rekening mee dat het versturen van het aanmeldingsformulier geen garantie is voor deelname. De brouwerscommissie zal een afweging maken en contact opnemen bij mogelijke deelname.

Aanmeldformulier brouwers

Je naam(Vereist)
Adres(Vereist)