Elixer 10 november 2024 By André Koobs Diepe tonen van geroosterde mout, koffie en drop ondersteund door nuances van vijgen,rozijnen en laurier. Verwarmend door Boomsma Beerenburger.
Vatgerijpt #28 9 november 2024 By André Koobs Deze Stout heeft 8 maanden gerijpt op Maple Syrup, Bourbon en Whisky-vaten.
Vatgerijpt #27 9 november 2024 By André Koobs Deze Quadrupel heeft 8 maanden gerijpt op Maple Syrup, Bourbon, Whisky en Sherry-vaten.
De Graanvreter 9 november 2024 By André Koobs 2 jaar gerijpt: balans van zoete maïstonen, romige vanille en diepe houtachtige nuances van de Jack Daniels Bourbon.
Kopergloed 9 november 2024 By André Koobs 2 jaar gerijpt: houtachtige tonen en fruitig karakter van de Glenburgie Whisky samen met diepe, rijke smaken van onze Quadrupel.
Grutte Pier Quadrupel 9 november 2024 By André Koobs Een rijke, diepe smaak met tonen van karamel, toffee, rijp fruit en kruidige accenten van kaneel en koriander. Lichte bitterheid.
Grutte Pier Tripel 6 november 2024 By André Koobs Een volle basis van zoete mouten verrijkt door fruitige en kruidige nuances. Tonen van citrus en een subtiele hoppige bitterheid.
Grutte Pier Dubbel 6 november 2024 By André Koobs Een diep roodbruin bier met rijke tonen van karamel en toffee met een subtiele fruitigheid en zachte bitterheid.
Grutte Pier Blond 5 november 2024 By André Koobs Een fijne balans van lichte moutzoetheid, verfrissende citrusnoten en een zachte hopbitterheid. Een toegankelijk en doordrinkbaar bier.