Elixer 10 november 2024 By cms@webba.nl Diepe tonen van geroosterde mout, koffie en drop ondersteund door nuances van vijgen,rozijnen en laurier. Verwarmend door Boomsma Beerenburger.
Vatgerijpt #28 9 november 2024 By cms@webba.nl Deze Stout heeft 8 maanden gerijpt op Maple Syrup, Bourbon en Whisky-vaten.
Vatgerijpt #27 9 november 2024 By cms@webba.nl Deze Quadrupel heeft 8 maanden gerijpt op Maple Syrup, Bourbon, Whisky en Sherry-vaten.
De Graanvreter 9 november 2024 By cms@webba.nl 2 jaar gerijpt: balans van zoete maïstonen, romige vanille en diepe houtachtige nuances van de Jack Daniels Bourbon.
Kopergloed 9 november 2024 By cms@webba.nl 2 jaar gerijpt: houtachtige tonen en fruitig karakter van de Glenburgie Whisky samen met diepe, rijke smaken van onze Quadrupel.
Grutte Pier Quadrupel 9 november 2024 By cms@webba.nl Een rijke, diepe smaak met tonen van karamel, toffee, rijp fruit en kruidige accenten van kaneel en koriander. Lichte bitterheid.
Grutte Pier Tripel 6 november 2024 By cms@webba.nl Een volle basis van zoete mouten verrijkt door fruitige en kruidige nuances. Tonen van citrus en een subtiele hoppige bitterheid.
Grutte Pier Dubbel 6 november 2024 By cms@webba.nl Een diep roodbruin bier met rijke tonen van karamel en toffee met een subtiele fruitigheid en zachte bitterheid.
Grutte Pier Blond 5 november 2024 By cms@webba.nl Een fijne balans van lichte moutzoetheid, verfrissende citrusnoten en een zachte hopbitterheid. Een toegankelijk en doordrinkbaar bier.